fest 5 av 7 dagar denna vecka...

Mycket party blir det när det är sommar och man råkar vara ledig. Men nästa vecka ska jag börja jobba igen så då kanske min stackars slitna kropp får vila lite från alkoholen..

Igår firades två kompisar som fyllde 20 med stor fest! På plats var jag, Butterfly och min kusin samt massor med andra kända och okända människor. Själv hade jag inte med mig någon dricka, men det var tydligen inget problem. När klockan började bli mycket och vinet började ta slut hittade jag en kille som hade en flaska vodka. Självklart utnämnde jag mig själv till hans nya bästis. Nån timme senare låg vi och strulade i en säng. Så det kan gå!

Mina resultat hittills:
Antal killar: 21
Bonuspoäng: 3 +extra?

Puss,


abstinens?

Efter min intensiva period för en två veckor sedan har jag lugnat ner mig lite. Men nu börjar jag känna att jag behöver en kille.. NU!

Det är inte det att möjligheterna inte har funnits. Jag har festat nästan lite för mycket (om man nu kan det), och träffat både gamla och nya killar, men det har liksom inte blivit något. Jag har chillat. Och nu ska jag nog sluta med det. Jag har ju trots allt bloggens rykte att tänka på.

Igår blev dock lite spårat. Jag gick ut tillsammans med två tjejkompisar, och senare mötte vi upp två danska killar vi träffat dagen innan och några fler  tjejkompisar på en klubb. Innan hade jag tänkt att jag skulle strula upp en av danskarna, men båda betedde sig så mesigt och va fett tråkiga så jag blev lite avtänd så att säga. Istället slutade det med att jag pussade tre av mina tjejkompisar på mun, samt hånglade upp en av dom på dansgolvet. Det senare gjorde jag för att bevisa för min polare att tjejer visst kan kyssas. Men vi kom överens om att det inte är samma sak som att strula med en söt kille. Dessvärre hittade ingen av oss någon söt pojke den kvällen..

Att strula med en tjej räknas ju tyvärr inte heller som ett strul, meeen jag tycker nog att jag kan få lite bonous för det? ;)

Mina resultat hittills:
Antal killar: 20
Bonuspoäng: 3 +extra?

Puss,


party vecka!

Den här veckan har jag varit ensam hemma så all tid har gått till party! I fredags var vi ute på en klubb där vi lärde känna några som jobba där. Efter stängning blev det efterfest och jag fick möjlighet att komma ikapp lite på Sugarpie, så en poäng till till mig! På lördagen fortsatte vi förståss att festa! Vi åkte hem till en vän och söp:D där fanns också en pöjk som jag träffat förut. För att komma en ytterligare poäng närmare Sugarpie så hade jahg och pojken lite kul:P

Pöss


Mina resultat sammanlagt:
Antal killar: 18
Bonuspoäng: 3½






En väldig domare avgör..

..utdelande av extra poäng blir som sådan:

  • Två poäng tilldelas Butterfly för att ha strular med en kille som gjorde att hennes tjejkompis blev förbannad och stämplade henne som slampa
  • Ett poäng tilldeleas till Sugarpie för att ha strulat med en kille som vid tillfället ansågs vara yngre
  • Ett poäng tilldelas dem var för att ha strulat med två bröder samma kväll samt två bästisar samma kväll
  • Ett halv poäng tilldelas Butterfly för att ha strulat med två killar samtidigt
  • Ett poäng tilldelas Sugarpie för att ha strulat med en kille medan hon dejtat en annan samt ha åkt hem till en tredje när hon "dumpade" den andra

Sammanställning bonuspoäng:
Butterfly: 3½ poäng
Sugarpie: 3 poäng

Detta är SLUTGILTIGT .. för denna gång

CIAO
Den enväldiga domaren

RSS 2.0