Gissa vem som leder ;)

Jo det är jag! Efter den  här spännande helgen ligger jag nu ett strul före Butterfly, och jag har inte legat före henne på länge!

I fredags skulle jag ha träffat en kille som jag träffat ett tag. Sen blev det lite galet, och sen fick jag bekräftat att han var kär i mig, vilket fick mig att känna mig skyldig att berätta att jag inte kände likadant. Något jag borde ha sagt tidigare men inte vågat. Det var hur som helt cp-jobbigt och jag kände mig jättetaskig. Så efter en lång promenad med min kompis kom jag fram till att den bästa lösningen för tillfället var att supa mig full. Så jag åkte in till stan och träffade B, som bjöd mig på tequila <3 efter det känndes allt lite bättre. Under färden in mot stan smsade jag lite med musikpojken, så han och hans vänner joinade oss snart. Vi satt och snackade och hade trevligt, till slut var de bara jag och han kvar. Då gick vi en lång promenad, tittade på soluppgången och satt och myste på en brygga. Vid det laget hade jag glömt bort den andra killen... honom hade jag för övrigt ett intressant samtal med på söndagen, men det kan jag berätta om en annan dag.

Mina resultat hittills:
Antal killar: 16
Bonuspoäng: ½ +extra?

Puss


Musik-pojke

I onsdags hadeButterfly sin studentskiva och självklart kom jag dit för att festa järnet med henne!

Men vid ett-tiden hittade jag en söt pojke. Eller vi hittade varandra, och sedan dansade vi resten av kvällen. En mycket söt pojke, väldigt bra på att kyssas och dessutom musikalskt begåvad. Mycket bättre blir det inte ;)

När jag pratade med B om honom på vägen hem sedan, visade det sig att hon visste vem han var, och bland Bs kompisar är han tydligen känd för att vara bitchig. Men han var snäll mot mig iaf, och det är ju det som är viktigast!

Får man extra-poäng om man strular runt trots att man har en kille som man träffar? Jag vill inte kalla det förhållande.. men något som skulle kunna bli det om jag ville..

Mina resultat hittills:
Antal killar: 15
Bonuspoäng: ½ +extra?

Puss,



måndagens skiva

Först räknade jag matte hela kvällen och mötte upp tjejerna vid 23. Jag hade bestämt mig för att ta det lungt- inte bli full och åka hem tidigt.. Som ni kanske förstår från S inlägg så sket det sig:P

Efter att druckit en 7,0 på tåget så blev jag taggad på mer alkohol. 2 glas vin, 1 öl, 1 cider låg snabbt i min mage..oops. Jag lämnade S på dansgolvet då jag tyckte killen var söt och ville inte störa deras dans. Så jag gick på egna äventyr;P När jag såg att de strulade insåg jag att jag måste ta mig i kragen och finna en kyss någonstans.

Jag gick ut och prata med två killar. Trevliga var dem och de tyckte att jag var för nykter( hosthost var svinfull..) så gick vi in och jag blev bjuden på en tequila och en cider.... Efter det var jag helt borta:P Den sötaste kysste mig snart och en liten stund senare även den andra..De ville tydligen dela på mig...:/ Tack och lov hade jag kvar någon liten hjärncell som sa åt mig att tacka nej till alla deras dirty erbjudanden.. Så jag flydde där i från i panik och som tur är dök S upp på en gång.

Vi gick ut och tog luft och vakterna upptäkte att jag var full som en sate... Så de tyckte att det var dags att gå hem.. Så vinglandes drog vi där ifrån- tack och lov släpade S hem mig annars hade det nog slutat i någon buske;P

Mina resultat sammanlagt:
Antal killar: 15
Bonuspoäng: 1½ + extra?:)





RSS 2.0