long time no action

Det faktiskt sant, jag har inte strulat med en enda en sen jag skrev senast... om det är någon som läser bloggen och känner sig lite besviken över vår lilla strultorka så ber jag om ursäkt. Det blir ju lite mycket med skola och träffa kompisar och försöka att inte göra bort sig inför sina kompisar genom att hångla upp folk till höger och vänster. Men fortsätt titta in någon gång då och då, året har ju just börjat!

Fast jag har inte suttit hemma och stirrat in i väggen de senaste veckorna. Jag har varit ute och festat, bara att jag kanske tagit det lite lugnare.. lite lite. Igår var en himla härlig kväll. Tanken var att jag skulle titta på film med min syrra, men preciss när första filmen var slut sa en tjejkompis till mej att jag skulle hänga med henne till en bar, umgås och ha lite kul. Så jag tog en buss hem till henne vid 23-tiden, sen drack vi lite vin hemma hos henne innan vi kom iväg. När vi kom fram träffade jag flera gamla klasskompisar som jag knappt pratat med på flera år, och vi hade jättekul! Spontan-kvällar är bäääst!

Ikväll ska jag och Butterfly hitta på något bus, så vem vet? Det kanske kommer upp ett nytt, mer passande inlägg redan i morgon!

Puss


onsdag,torsdag,fredag

Shoo!
Jag ligger hemma i min säng och är sjuk. Så i helgen blir det inge party.. Vi hade planerat att ta det lugnt i helgen då det varit en hel del festande på senaste tiden så det passa väl att vara sjuk den här helgen..

I onsdags fyllde en kompis år så jag och några vänner firade honom på en bar i sthlm. Och i går så drog jag och några klasskompisar efter skolan till en bar och svepte en jävla massa öl och cider:P

Blev inga strul under de här kvällarna men jag fick en puss..Av min kära väns konstiga pojkvän..:P

Puss




Lördag va det ja

Kul igår, blev roligt fulla också!:)

Som tidigare nämnt så kände vi inte för att hets-strula i natt, men ett strul blev det!
Jag tappade bort Sugarpie ett tag och hamnade då med killarna som vi åkte tillsamans in till stan med. Den ena killen känner jag sen tidigare då jag strulade med honom vid jul någon gång. Vi dansade och tillslut blev det också några kyssar.


Mina resultat sammanlagt:
Antal killar: 6
Bonuspoäng: 1½

Puss



en lördag

Det var alltså lördag igår och en gemensam kompis till oss fyllde äntligen 18! Så vi började kvällen hemma hos henne, åt middag, drack lite vin och hade det trevligt. Eftersom att jag varit lite sjuk den senaste veckan tänkte jag att om jag blir full kommer jag inte märka av min förkylning och hosta. Och det funkade fint (den här gången också)!

Sen åkte vi in till stan, fyra glada tjejer. På vägen fick vi sällskap av en killkompis och hans polare. Efter en stund insåg jag att jag faktiskt träffat honom tidigare, vi låg och strulade i en soffa på någon fest i sommras! Väl inne på klubben frågade jag sen om vi inte hade träffats förut, och han kom tydligen ihåg precis vem jag var. Så när vi blev lämnade ensamma en stund blev det såklart lite hångel, "för gamla tiders skull". Inte  helt fel. Men han blev den enda killen den kvällen. Varken jag eller Butterfly kände för att hets-strula, vi var ju faktiskt där  för att fira vår kompis.

Mina resultat hittills:
Antal killar: 6
Bonuspoäng: ½ +ev. bonus för broshorna

Vad gäller straffet förresten. Vi tycker både att de är ett sjukt bra förslag, men det finns en liten hake. Jag och Butterfly hänger för mycket med varann, och om någon vi känner läser den här bloggen och vi lägger upp bilder och namn på den ena, så kommer våra kompisar lätt lista ut vem den andra är... Och då blir det ju som ett straff för båda. Men vi får fundera vidare på det där!

Puss!




I går 16 jan

I går var jag ute och spela biljard med en tjejkompis och två killkompisar till henne. Kvällen medförde dock inga poäng till mig :/ Jag hade helt enkelt ingen lust.. De båda var lite på så jag hade lätt kunnat strula upp någon av dem men jag hade så kul med min tjejkompis så jag sket i killarna:P

I kväll ska jag och Sugarpie ut och festa får se om man kanske kammar hem några poäng då:P

Såg att vi hade fått ett förslag på straff från "fittan". Hon tyckte att den som förlorar ska få som straff att behöva avslöja vem man är, namn och bild ska bli offentlig. Haha! Tyckte att det var ett jätte kul förslag och det ska disskuteras ikväll med Sugarpie!:)

Puss






Fredagkväll

Måste börja med att säga att det var en rolig kväll igår! Men den kanske urartade lite..:P

På den första klubben vi var på träffade jag en kille som tydligen har gått på samma skola som jag. Vi hängde, strulade och dansade:) Jag trode att jag låg före i tävlingen då men Sugarpie hade tydligen lyckats hångla upp två stycken redan...

Men vi drog vidare och jag körde stenhårt för att komma ikapp. Jag fann en kille på dansgolvet och vi strulade, men till min förargelse så tog Sugarpie hans vän och hånglade upp.

Jag låg då alltså fortfarande efter med en kille! Tillslut så rymde vi iallafall från dem och gick till ett annat dansgolv. Där kom en kille och sa att hans vän hade spanat in mig och undrade om jag skulle kunna tänka mig att dansa med honom. Jag sa självklart ja och tillslut ,efter en hel del dans med honom, fick jag mig en kyss. Sedan såg jag min chans att bli av med honom så jag sa att vi skulle dra. Till min dumhet gav jag honom mitt nr eftersom jag tyckte att hans iphone var snygg..:P

Nu låg jag och Sugarpie lika i tävlingen men det tänkte vi båda försöka att ändra på.. Så båda fick sig ett sista strul och efter det så bestämde vi att det fick vara nog med strul för kvällen! Den fick ta och sluta oavgjort!

Iallafall.. under mitt sista strul, som för övrigt var jätte dålig, såg jag till min fasa killen som jag hade gett mitt nr till stå och titta på mig strulandes med en annan kille. Ytterst pinsam situation! Jag och Sugarpie tog oss snabbt därifrån och drog en shot för att senare må bättre;)

Mina resultat sammanlagt:
Antal killar: 5
Bonuspoäng: 1½

Puss




Fredagkväll

Ja, igår var det alltså fredag och jag, Butterfly och några kompisar började kvällen hemma hos mig. Vi fick i oss lite alkohol, snackade lite skit och hade det trevligt! Sedan drog vi vidare in till stan där vi skulle träffa ytterligare några vi känner på en klubb. Så när vi kommit in köper jag en drink i baren och ställer mig och pratar med några vänninor. Klockan var väl halv 12-12 och dansgolvet hade inte riktigt kommit igång än. Och när jag står där och sippar på min drink kommer det plötsligt fram en kille jag aldrrig sett i hela mitt liv och hälsar på mig och kallar mig vid namn. Förvirringen lättade när jag såg en av mina kompisar stå bakom och flina.. Sedan dyker den här mystiska killens kompis fram och hälsar och medan den första killen försvinner, stannar den andra kvar och pratar med mig. Efter en liten stund undrar han om jag kan bugga. Nej svarar jag. Han snurrar mig ett varv och säger att jodå, det tror jag nog! Sedan får han mig att lova honom att jag ska dansa med honom senare, innan han lutar sig fram och kysser mig. Jag besvarar kyssen, och puttar sedan bort honom och säger att "vi ses sen".

Strax efter det kommer det fram en annan kille och ber mig bjuda honom på en vatten. Eftersom att vatten är gratis tänkte jag att det kan jag väl göra. Så jag följer med honom till baren och vi står där och pratar tills han får sitt vatten. Efter det klagar han på  att dansen inte dragit igång än och jag håller med. Han undrar om jag inte kan be alla mina kokmpisar att gå upp på dansgolvet, "visst" säger jag, och sedan går jag tillbaka till mina kopisar och han till sina. Men jag sa faktiskt åt mina kompisar att vi borde börja dansa, och partyglada som de är tyckte de att det var en strålande ide. 
Efter en liten stund börjar jag undra vart Butterfly tagit vägen, och ser henne några meter bort. Jag studsar fram och börjar dansa med henne istället. Då dyker vatten-killen upp igen  och vill dansa. Sen ville han strula och jag tänkte att "nu jävlar ska jag ta ett litet försprång".

Och nu kommer kvällens höjdpunkt! Jag smet iväg från vatten-killen med ursäkten att jag skulle hänga med mina kompisar (vilket jag också gjorde). Så jag står alltså och pratar med två vänninor, då jag ser något i ögonvrån: 
Borta vid baren stod mina strul och pratade med varandra.
Jag drog med mig tjejerna jag pratade med och sprang till andra sidan dansgolvet. När jag sedan förklarar varför, utbrister min ena kompis: "Men dom är ju bröder!" 
Hoppsan!

När sedan två av mina kompisar ville dra till ett annat ställe hängde jag på och drog med mig Butterfly också. Där fyllde vi på med alkohol innan vi dansade sönder stället! Innan vi begav oss hemåt fick jag två strul till. Men då var det verkligen bara för att ligga före eller komma ikapp Butterfly. Till slut bestämde vi att vi hade hånglat klart för den kvällen. Vi behöver nog lite fler regler vad gäller utekväller, annars kan dom spåra rätt rejält... Det finns inga gränser liksom!

Mina resultat hittills:
Antal killar: 5
Bonuspoäng: ½ +?
(jag ska se om jag kan kolla upp ifall killarna verkligen var bröder)

Puss




Straff?

Har varit en lugn dag, inte hittat något offer att slampa mig med i dag heller, men i morgon då jävlar!!

Tänkte informera er vad priset i tävlingen kommer att bli..Priset i tävlingen kommer att bli en skumpaflaska till vinnaren från förloraren. Tävlingen avgörs ju på nyårsafton..:)
Men vi borde också ha ett straff för den som förlorar! Har ni läsare(om det finns några;)) möjligtvis något förslag på straff?XD

Puss






Shoo!

Okej jag tänkte förklara hur vi kom fram till att vi ville ha en tävling om vem av oss som är slampigast.. Ni kanske undrar eftersom slampighet i vanliga fall inte brukar ses som något possitivt eller något som man vill bli stämplad som..

Det började med att jag, Sugarpie och "den enväldiga dommaren" satt och hade ett inte sällan förekommande tjejsnack om killar. Det vi kom fram till var att "den enväldige dommaren"  kunnde säga exakt hur många killar hon hade haft under året medan vi två inte hade en blekaste...
Vi hade under vårt första krogår slampat omkring en del.:P

Men för att hålla räkningen på hur många strul vi har år 2009 tänkte vi att vi startar en blogg! Sedan utvecklades idén och vi kom på att det vore spännande att tävla om vem som får flest killar under året.
Då kom vi på att tävlingen kommer att spåra och vi kommer att slampa runt som fan, vilket vi såg som någonting roligt och som också andra också förmodligen vill läsa om eftersom den är en jätterolig bloggidé! Så nu ska vi driva den här bloggen i ett år och vi båda är extremt taggade på att vinna:D 

 

Puss












forts. Norrlänning

För er som undrade över den enväldiga domarens bonuspoäng, så är det så här att jag fick ny information för någon dag sedan. Norrlänningen hade tydligen gått och fått känslor för min kusin, vilket han berättade för henne. Men hon råkar vara förlovad, så kanske är det därför han håller på att sms:a med mig nu i alla fall...

Annars har det varit lugnt sen sist, så jag ser fram emot en härlig partykväll på fredag! I Stockholm! Ni lär få höra mer om det ;)

Puss




En väldig domare avgör..

..utdelande av extra poäng blir som sådan:

Ett poäng till Butterfly för att hon blivit stämplad som SLAMPA
Ett halvt poäng till Butterfly för att hon strulade med en tjej
Ett halvt poäng till Sugarpie för att hon strulade med en kille som var intresserad av hennes kusin

Sammanställning bonuspoäng:
Butterfly: 1½ poäng
Sugarpie: ½ poäng


CIAO
Den enväldiga domaren


Äventyr i Norrland

Jaa, mitt nyår var väl inte så händelserikt, den enda kyssen jag fick var från min hund... blöt var den... poäng? Men jag tog igen det natten till den 3dje. Min kusin skulle visa mig hur en utekväll gick till i Norrland, och det gick väl inte som tänkt men det var himla mysigt i alla fall!

Förutom jag och min kusin hade vi även med oss en vän till min kusin, som höll sig nykter under kvällen för att kunna skjutsa oss dit och hem ;D När vi kom fram till klubben så var den dessvrre stängd och vi hade inte så mycket annat val än att åka hem igen (dom har inte så många klubbar att välja på där borta..). Min söta kusin hade fått i sig lite mer än vad hon tålde så hon gick och la sig. Där var vi nu, två ensamma själar, utan någonting att göra. Så det blev som det blev, lite hålla handen, lite kramas och pussas.

IN YOUR FACE! Jag ska slå dej så jävla hårt, sötnos <3


Mina resultat hittills:
Antal killar: 1
Bonuspoäng: ?
(får man extra om kusinen ligger och sover bredvid?)







MITT NYÅR

Nu är det år 2009 och vår tävling har startat!!!

Nyårsnatten firade jag på en hemmafest hos min kära väninna i en stockholmsförort. Självklart var målet med kvällen att bli redlöst berusad och att ta ut ett försprång mot Sugarpie genom att haffa någon kille. Sugarpie firade nämligen nyår med släkten och jag såg mitt läge att ta ut ett försprång i tävlingen!
 
Jag spanade in den sötaste killen på festen och tillslut hamnade jag i hans knä strulandes mitt i vardagsrummet. :P Så jag har överläget i kampen om vinsten. Apropå det så måste vi bestämma vad priset ska bli Sugarpie!:D

Men det händle lite mer skoj under natten som jag kanske förtjänar några bonuspoäng för!? Jag pussade ett av Sugarpies gammla strul(bonuspoäng?), blev stämplad som slampa under kvällen( poäng!), strulade rakt framför näsan på ett gammalt strul och tillsist strulade jag även med en överblonderad tjej( poäng?!).

Mina resultat hittillst:
Antal killar: 1
Bonuspoäng: ?

PUSS


 


RSS 2.0