HAHAHAHA

Jag kände nästan ingen och Butterfly kände ALLA! Oj vad roligt det var! Jag kunde göra bort mig hur mycket som helst, medan B borde tagit det lilla lugna... ;)

Men tyvärr strulade jag bara med en kille... Jag fick en puss på munnen av en till, men det räknas ju inte. Efter att han pussade mig gick jag dum som jag var och satte mig i någon annans knä och efter tag började vi att strula istället. Sen var jag fast med honom resten av kvällen. Fast det var lite roligt ändå, han var 91a!

En spännande sak jag fick reda på i morse är att jag tydligen ringde en kille som varit kär i mig ett bra tag (och som jag råkade strula med i sommras). Jag har absolut inget minne av detta, och vet inte hur det gick till men så hände gjorde det iaf. 

Mina resultat hittills:
Antal killar: 9
Bonuspoäng: ½ +ev. bonus för broshorna

Puss


Party i helvetet:)

I går fredag drog vi på födelsedagsfest hos en klasskompis till mig. Vi drack. På fetsen va en massa skolkamrater till mig. Vi drack.  Jah...

Okeej... Min vän och klasskompis, som jag också för tillfället håller på att göra ett grupparbete med.., attackerade mig...Jah.. Det blir en trevlig måndag efter lovet.......... Han attackerade mig dessutom två gånger..!

Jah.................... Senare så hamnade jag med hans bästis... Ehm..... Jah... Han går i min grannklass. Ser dem varje dag i skolan. 

HerreGud det blir en intressant vecka när skolan börjar igen!

Juste! jag "talade även ut" med ett gammalt strul:P Han beträttade att han tydligen gillar mig..MOHAHHA! Han fick dissen:) Men vi kom fram till att vara vänner..eller som han uttryckte det "bästisar". Han går ju lixom också i min grannklass.... 

Mina resultat sammanlagt:
Antal killar: 10
Bonuspoäng: 1½





..och så var det jämt igen

Träffade då killen från i lördags i tisdags. Vi gick på bio, sen drog vi hem till honom och låg och snackade hur länge som helst. Men som ni förstår så var det inte det ända vi gjorde, och man får ju räkna samma kille två gånger såå.. nu ligger vi lika igen!


Mina resultat hittills:
Antal killar: 8
Bonuspoäng: ½ +ev. bonus för broshorna

Puss


Alla <3 dag

Som sagt var vi ute på lördagen. När vi röjde på dansgolvet så hamnade jag med en kille och det slutade med en kyss( bara för tävlingens skull..) och direkt efter signalerade jag till mena vänner om hjälp att bli räddad, och det blev jag .. pju!;)

Lite senare såg jag en kille som jag tyckte såg lite cool ut.. rocka billy stile;).. vi dansade järnet, strulade och hamnade brevid S och hennes kille i samma soffa;P
Han tog mitt nummer, hörde av sig i måndags men har inte hört av honom sen dess. :P Får se vad som händer.


Mina resultat sammanlagt:
Antal killar: 8
Bonuspoäng: 1½
 





Alla hjärtans natt

Alla hjärtans dag kan ju inte få passera obemärkt.

På dagen hade jag planerat in att träffa en kille, men jag orkade inte så jag drog  till med nån ganska dålig ursäkt och stannde hemma. På kvällen åkte jag och B, trots att vi var väldigt otaggade, in till stan tillsammans med några kompisar. Men efter lite champange och några drinkar var vi glada och partysugna, det där med att åka hem tidigt glömdes bort totalt! Hittade mig en liten sötnos också som jag dansade med ett bra tag innan vi satte oss i en soffa och myste. Väldigt mysigt... jag tror jag ska nominera honom till bästa kyssaren hittills! Ska på bio med honom ikväll också, hoppas det blir lika mysigt!

Mina resultat hittills:
Antal killar: 7
Bonuspoäng: ½ +ev. bonus för broshorna

Puss





RSS 2.0