Skivorna har dragit igång..

.. vilket innebär mer party! Så i måndags var jag och Butterfly på en sådan. Det var ett himla mysigt ställe och jag träffade flera kompisar som jag inte sett på hur länge som helst, så det va trevligt. Sen när vi va ute och röjde på dansgolvet så blir jag plötsligt totalt övergiven av B och lämnad med en okänd kille. Gulligt av dej! Men han var lite söt så vi pussades lite. Sen gick vi ut en sväng, eftersom det var så varmt inne på dansgolvet. Där upptäckte jag att jag fått ett sms av en kille som jag är typ på g med, där han frågade om vi kunde ses dagen efter. Jag fick lite dåligt samvete, men jag måste ju anstränga mej lite för tävlingen. Det jobbiga var att jag inte blev av med killen från dansgolvet. Men när vi va och dansade igen så hittade min kompis mej äntligen. Jag lutade mej fram och förklarade att jag  var fast. Då grep hon tag i min arm och drog mej springande därifrån. Mycket effektivt! Jag såg killen en gång till senare, och då tassade jag iväg och gömde mej :)

Sen blev Butterfly utslängd och vi gick hem... men det får hon berätta om själv ;)

Mina resultat hittills:
Antal killar: 14
Bonuspoäng: ½ +ev. bonus för broshorna

Puss




Dramadrama

Så i går var det fredag. En killkompis hörde av sig på kvällen och tyckte att jag skulle komma in till stan. Jag åkte in tillsammans med S men sedan skildes våra vägar. Pojken mötte upp mig och även en tjejkompis kom. Vi satt på en bar och vi tjejer shottade:D blev dock inte påverkade som S den kvällen..:/

Iallafall, natten slutade med att jag sov över hos killen...:PMin tjejkompis lackade dock SATAN hon ansåg tydligen att jag var slampig.. Blir det bonuspoäng till mig , den enväldiga dommaren? Att bli kallad slampa av en nära vän borde innebära extrapoäng;)

Mina resultat sammanlagt:
Antal killar: 13
Bonuspoäng: 1½ + extra?:)

PUSS



Hur svårt kan det va?

Det visade sig att jag var otroligt lättpåverkad igår, så jag kände att det var jag tvungen att utnyttja. Det blev alltså utgång. Träffade två kompisar och vi förade litepå två ställen innan vi vid ett-tiden gick in på en klubb för att dansa järnnet. Det var inte så mycket folk, men det gjorde inget. Vi slapp ju få armbågar i huvudet och hade gott om plats för att dansa. Efter ett tag var det en kille som började dansa med mig. Jag kände mig inte så jättetaggad på att ragga upp någon, men jag hade hört att Butterfly verkade va på g med en kille, och jag ville ju inte att hon skulle ta ledningen igen! Så jag tecknade till en av mina kompisar, hon förstod vad jag menade och kom fram och viskade att  killen bakom mig såg bra ut. Strax efter det så kysste han mig. Och herregud, det var inte hans starka sida. Det kändes som att han skulle äta upp mig... Jag försökte smita iväg till mina polare sen, men då följde han efter. Suck. Men då såg jag honom ordentligt och såg att han var faktiskt snygg. När jag snackade lite mer med honom visade det sig att han var bartender på ett rätt fint ställe också. Så det var ju hur värt som helst att lära känna honom! MEN! Han var fortfarande lika dålig på att strula.

Jag gav ut mitt nummer, men jag har inte bestämt mig för om jag vill hålla kontakten med honom... får se...

Mina resultat hittills:
Antal killar: 13
Bonuspoäng: ½ +ev. bonus för broshorna

Puss


God morron!

Min dejt från igår åkte hem för nån timme sen, nu är det lika igen! :D

Mina resultat hittills:
Antal killar: 12
Bonuspoäng: ½ +ev. bonus för broshorna

Puss


Myspys

Igår var det söndag. Då drog jag hem till min kusin som anordnade en liten filmkväll. Bl.a så var det en kille jag träffat dagen innan (också det hemma hos kussen). Han är kompis med min kompis, som bodde hos min kusin den helgen, och hon skvallrade om att han tyckte jag var jättesöt. Eftersom jag tycker han är lite söt också så tänkte jag att honom ska jag ta och strula upp ikväll! Sedan satt vi och myste i soffan under två filmer. Efter det blev vi ensamma i vardagsrummet, alla andra försvann ut eller till andra rum. Och då kysste han mig och kvällen blev ännu mysigare :)

Jag ska träffa honom i morgon också så då kommer jag nog ikapp Butterfly! Vi har för övrigt konstaterat idag att om man inte vill ha killen efter sig så ska man inte strula med honom när man är nykter...

Mina resultat hittills:
Antal killar: 11
Bonuspoäng: ½ +ev. bonus för broshorna

Puss


RSS 2.0