lalala

Jag är en liten slaaampaaa.....

I fredags var jag ute med min fd klasskompis som jag inte träffat på länge. Först va det hemmafest, men vi tröttnade snart och drog till stan för att möta upp min polares pojkvän och hans jobbkompisar. Jag blev också lite hetsad den kvällen, och jag tyckte det va lite roligt så jag strulade alltså med min kompis pojkväns kompis ;D

Ooooch sen va det lördag och sen va det söndag och du åkte jag till B för att mysa lite. Eftersom jag skulle upp och jobba på måndagen hade jag inte riktigt räknat med att bli nedsupen och inte sova en blud på hela natten. Så fanns det också en kille som strulade upp mig så snart jag kom nära honom.

Det här betyder alltså att... Jag är uppe i 20 strul ;)

Mina resultat hittills:
Antal killar: 20
Bonuspoäng: ½ +extra?

Ciao, besos,


Fredag 26 juni

Det var sjuk länge sedan det kom ett inlägg från mig!... Det har varit en händelselös månad för mig på kyss fronten.. Har varit extremt otaggad, knasigt.Men nu är det fan dags att ta sig i kragen! ligger sjukt långt efter nu i tävlingen....
Och i fredags träffade jag iallafall tillslut en pojke:) Jag och några klasskamrater var i en park på dagen och sola. På kvällen lyckades de få med mig på en grillfest lång hemifrån trots att jag skulle upp och jobba halv 7 dagen efter.
Vi grillade och partade och det var jätte trevligt! Mina vänner tyckte tydligen att jag och värden passa bra ihop så de hetsade oss hela kvällen att vi borde få ihop det..
När klockan blivit mycket och kompisarna mina hade supit ner mig totalt så fick jag mig ett strul tillslut:p
Nu får jag kämpa på när Sugarpie far till Spanien för att komma ikapp försprånget som hon har!


Mina resultat sammanlagt:

Antal killar: 16
Bonuspoäng: 1½ + extra?:)

Puss


I'm on fire ;)

Lite spontant sådär drog jag in till stan till klockan ett för att träffa en kompis som blivit alldeles övergiven. Men när jag kom fram hade hon hittat nya, som var himla glada och trevliga! I det gänget fanns det en kille från norrland, och jag tror jag är lite svag för den dialekten... dessutom hade han riktigt härliga muskler... Ja, efter lite alkohol och en massa komplimanger från hans sida så kan ni ju räkna ut vad som hände ;) En liten puss eller två. B verkade inte jätteglad när hon fick höra det... Mohahaha!

Mina resultat hittills:
Antal killar: 18
Bonuspoäng: ½ +extra?

Jag är snart uppe i 20... Bra eller dåligt?

Puss


Midsommarafton

Igår var det midsommarafton. Jag och Butterfly började kvällen med en riktigt god middag (B som lagade maten!) och kladdkaka och jordgubbar till efterrätt. Trots att vi börjat ge upp hoppet i slutet av veckan fick vi faktiskt tag på en flaska vodka, och allt som saknades var.. en fest. Då hade vi bara fått ett erbjudande, men B har gjort bort sig så många gånger vad gäller killgänget som skulle va där, så vi försökte hitta något annat. Det såg riktigt mörkt ut ett tag, men så sa en gemensam vän att hon kunde ta med oss till en fest. Då festen ifråga inte låg så långt bort och dessutom hade ett partytält (det känns som att man ska va ute på midsommar), tyckte vi att det lät som en bra plan!

Efter lite strul med bussar kom vi äntligen fram till rätt bussållplats och två killar kom och mötte oss för att visa resten av vägen. Den ena killen la genast armarna mig och B så vi kände oss riktigt välkomna. Sedan slog vi oss ner i partytältet, lyssnade på mussik och lekte sten-sax-påse -den som förlorade fick dricka. Efter ett tag kom den där killen som plockat upp oss vid bussen tillbaka och började kramas och massera mig och så. Jag tyckte det var lite komiskt, så jag lät han hålla på, men han var inte tillräckligt snygg för att få en puss! Efter ett tag bestämde vi (jag, B och vår kompis) oss för att spana in huset. Så vi gick in ochh upptäckte att det fanns ett vardagsrum som man lätt kunde göra om till ett dansgolv. Eftersom vi inte kände någon där tänkte vi att vi kan freaka loss hur mycket vi vill.. och det gjorde vi! Dans ska dansas vilt och galet, det är då den är som bäst :)


Snart var det några killar som joinade, men när det började bli sent försvann alla utom en.  Då hade även våran kompis försvunnit nånstans, så det var bara jag, B och en liten blond sötnos kvar. Vi började bli trötta så den vilda dansen övergick till långsamma tryckare. Jag kände ett litet bekräftelsebehov eftersom min musikpojke inte var i Sthlm och därför inte heller kunde träffa mig, så jag bestämde att killen vi dansade med skulle kyssa mig. Jag har som princip att jag kysser inte killar, utan dom ska kyssa mig. Han var lite seg, men när B gick och satte sig i soffan så fick jag tills slut min kyss. B blev lite tjurig eftersom det betyder att jag leder med två! Du får ta och skärpa dej nu ;)

Mina resultat hittills:
Antal killar: 17
Bonuspoäng: ½ +extra?

Puss


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!

FY FAN VA JAG E BRA!

Igår var det Dagen med stort D. Inledde med champagnefrukost med tillhörande jordgubbar doppade i choklad. Sedan tog vi oss bort till skolan, blev lite tråkigt med all väntan, jag hann tom bli nykter igen. Sen sprang vi ut. Äntligen. Nu är jag färdig me gymnasiet och kan börja göra något vettigt! Efter det var det flakåkning. Hur kul som helst, men väldigt väldigt kallt. Sedan var det läge för en dusch innan mottagning me släkt och vänner drog igång. Myyys! Kvällen avslutades därefter med utgång till lokal klubb tillsammans med kompisar både från klassen och andra. Sen tänkte jag att det är ju tråkigt att sova hemma, så jag åkte iväg till min musikare och spenderade nattens sista timmar (och större delen av nästa dag) hos honom.

Eftersom jag faktiskt tog studenten (!) kände jag att tävlingen hade ganska låg prioritet den kvällen. Och eftersom musikpojken inte räknas längre blev det inga poäng för mig den kvällen. Om jag inte kan lura till mig llite extrapoäng? Det var nämligen en kille på klubben, en kompis till en kompis som jag träffat en eller två gånger tidigare, som va fett på mig. När jag sa att jag skulle dra frågade han om han kunde få en puss på munnen. Full och glad som jag var tyckte jag att det går väl bra, och innan jag kom därifrån hade vi pussats tre gånger. Men ingen tunga.. Fast med tanke på att  jag sedan drog hem till en annan kille tycker jag nästan att jag kan få lite slamp-poäng för det ;D

I fucking rock! Snart är det din tur B, du får se till att bli riktigt frisk tills dess! <3

Puss


RSS 2.0